top of page

Hej, mit navn er Torben

Roadtrip / USA / Yellowstone Nat. Park

Vidste du, at Feng Shui betyder Vind og Vand?
Begrebet opstod, da kineserne for mange tusinde år siden opdagede, at energibance (kaldet Ch'ibalance) er lige så vigtigt for et lykkeligt liv, som at drikke vand og ånde. Deraf navnet Feng Shui.

OM

Jeg har praktiseret Feng Shui i mere end 35 år, og har i disse mange år spredt god energi, glæde og fremdrift i mange virksomheder og private hjem, – i både Danmark og udlandet. Jeg er stifter af Fengshuiinstituttet og hovedunderviser på Feng Shui Skolens tre uddannelser.
Udover at undervise er jeg rådgiver for en række virksomheder og arkitekter, bl.a. Bjarke Ingels BIG GROUP og Henning Larsen architects. Samarbejder der har været med til nytænkning i boligbyggeri, urbanism og boligindretning. Jeppe Hein og jeg arbejder også sammen på flere områder.

Klik her, hvis du vil læse mere om mig og Feng Shui

 

HVAD ER FENG SHUI?
Feng Shui handler om energi, og navnet er sammensat af elementerne VIND og VAND for at signalere, at Feng Shui begrebet er lige så vigtigt som vind og vand. Uden en positiv Feng Shui balance sygner vi hen, og Feng Shui handler derfor om at skabe positiv energi mellem dig og dine omgivelser.
 
Kineserne opfatter mennesket som en slags omvandrende antenne, og vi udsender og modtager konstant energier fra vores medmennesker og omgivelser. Både positive og negative energier, og vi reagerer altid i henhold til Karmaloven: "Positiv tiltrækker positiv" og "Negativ tiltrækker negativ". Derfor gælder det om at omgive sig med positiv energi.

Feng Shui er en integreret del af tilværelsen og forgrener sig til astrologi, astronomi, fysik, lægevidenskab, akupunktur og zoneterapi – det hele hænger sammen. Alt er energi, og i henhold til Feng Shui Kompasmetoden, som er den jeg praktiserer, er energierne fra universet uløseligt forbundet til verdenshjørnerne, døgnet og årstiderne.

 

Indretter du dit hjem efter Feng Shui principperne, er det en god ide at tage små bidder ad gangen. På den måde får du tid til at fornemme forandringerne, inden du tager fat på næste skridt. Men som jeg plejer at sige til mine elever og kursister: “Der er jo ingen grund til at lave om på noget, man har det godt med. Heller ikke selv om det umiddelbart er i strid med Feng Shui principperne.”

Kontakt

Østerbrogade 134, 1th. 2100 København Ø, Danmark

Bank

Jeg glæder mig altid til at fortælle om Feng Shui, og de muligheder det åbner.

Kontakt mig endeligt, hvis du vil høre om, hvad jeg kan hjælpe dig med. Ring +45 28114209, eller skriv på chatten.

info@fengshumaster.dk

Let's stay connected.

 

bottom of page