For fengshuimaster Torben Hecksher er det de store ting i livet der betyder noget

Torben Hecksher

“For mig er der ingen tvivl om, at det er de store ting i livet der tæller. Dem der ville gøre livet værd at leve, selv om alt andet forsvandt. Vores børn, børnebørn, familie, ægtefælle, venner, helbred o.l.”
 
Fengshuimaster Torben Hecksher har praktiseret Feng Shui i mere end 35 år, og har i disse mange år spredt god energi, glæde og fremdrift i mange virksomheder og private hjem, – i både Danmark og udlandet.
Torben Hecksher er stifter af Fengshuiinstituttet og hovedunderviser på Feng Shui Skolens tre uddannelser.
 
Udover at undervise er, Torben Hecksher rådgiver for en række virksomheder og arkitekter.
Han er bl.a. feng shui rådgiver for arkitekt, Bjarke Ingels – BIG GROUP. Et samarbejde der har skabt nye muligheder og nytænkning i boligbyggeri og boligindretning.
Både i eksisterende byggeri og på nye projekter.

Klik her, hvis du vil læse mere om mig og Feng Shui
HVAD ER FENG SHUI?
Feng Shui handler om energi, og navnet er sammensat af elementerne VIND og VAND for at signalere, at Feng Shui begrebet er lige så vigtigt som vind og vand. Uden en positiv Feng Shui balance sygner vi hen, og Feng Shui handler derfor om at skabe positiv energi mellem dig og dine omgivelser.
 
Kineserne opfatter mennesket som en slags omvandrende antenne, og vi udsender og modtager konstant energier fra vores medmennesker og omgivelser. Både positive og negative energier, og vi reagerer altid i henhold til Karmaloven: "Positiv tiltrækker positiv" og "Negativ tiltrækker negativ". Derfor gælder det om at omgive sig med positiv energi.

Feng Shui er en integreret del af tilværelsen og forgrener sig til astrologi, astronomi, fysik, lægevidenskab, akupunktur og zoneterapi – det hele hænger sammen. Alt er energi, og i henhold til Feng Shui Kompasmetoden, som er den jeg praktiserer, er energierne fra universet uløseligt forbundet til verdenshjørnerne, døgnet og årstiderne.
 
Indretter du dit hjem efter Feng Shui principperne, er det en god ide at tage små bidder ad gangen. På den måde får du tid til at fornemme forandringerne, inden du tager fat på næste skridt. Men som jeg plejer at sige til mine elever og kursister: “Der er jo ingen grund til at lave om på noget, man har det godt med. Heller ikke selv om det umiddelbart er i strid med Feng Shui principperne.”


Podimo kan du høre Torben Hecksher fortælle om, hvad feng shui kan bruges til.