top of page
mig _ tatoo.png

Om

For mig er der ingen tvivl om, at det er de store ting i livet der tæller. Dem der alligevel ville gøre livet værd at leve, selv om alt andet forsvandt. Vores børn, børnebørn, familie, ægtefælle, venner, helbred o.l.

"Det er de store ting i livet, der tæller"

Pas godt på 'dine store ting'

Det er ud fra denne betragtning, fengshuimaster Torben Hecksher underviser på Fengshuiskolen i København efter kompasmetoden (renset for overtro og 4000 år gammel kinesisk levevis) og hjælper private og virksomheder overalt i landet. “Alt er energi” og mennesket er en slags omvandrende antenne.

 

Omgiver du dig med positiv energi hjemme, er det også positiv energi, du udsender til alle andre “antenner” du møder, og da positiv tiltrækker positiv, modtager du konstant mere positiv energi fra dem du møder.

 

-WIN WIN -

 

Positiv Feng Shui balance er grundlaget for et lykkeligt liv!

 

Jeg har praktiseret Feng Shui i mere end 35 år, og har i disse mange år spredt god energi, glæde og fremdrift i mange virksomheder og private hjem, – i både Danmark og udlandet.

 

Jeg er stifter af Fengshuiinstituttet og hovedunderviser på Feng Shui Skolens uddannelser. ​

 

Jeg kommer også på konsulentbesøg i hele landet, og holder aktuelle Feng Shui kurser.

 

Jeg er rådgiver for virksomheder og arkitekter, bl.a. Henning Larsen Architects og Bjarke Ingels – BIG GROUP. Et samarbejde, der skaber nye muligheder og nytænkning i boligbyggeri og boligindretning.

 

Jeg har også et inspirerede samarbejde med multikunstneren Jeppe Hein. Jeg har skrevet flere bøger om feng shui, der benyttes som lærebøger i undervisningen på Fengshuiskolen. Bøgerne kan købes som e-bog i shoppen for 99 kr. stk.

jeg glæder mig til....png
bottom of page