top of page

Online uddannelse

🌐 Online Feng Shui-uddannelsen er skabt til dig, der ønsker at mestre kunsten at skabe positiv energi og velvære i dit hjem, uanset hvor i verden du befinder dig. Gennem en engagerende og letforståelig online guidence vil du lære de grundlæggende principper i Feng Shui, udforske praktiske metoder til at optimere din rumlige energi, og opdage hemmelighederne bag et harmonisk liv

Skaermbillede-2021-03-05-kl.-15.39.11.png

Tag det første skridt mod forandring og skab din egen oase af balance, uanset hvor du er!

Uddannelsen vil ikke kun give dig værdifulde redskaber og viden inden for Feng Shui, den vil også inspirere og motivere dig til at skabe en mere harmonisk tilværelse.
 

Jeg ser frem til at dele denne rejse med dig! 🌈✨

Om onlinekurset​

"

Jeg kan takke Torben for et virkelig godt forløb i min uddannelse. Jeg har både personligt og fagligt udviklet mig og fået en stærk base og viden om Feng Shui. Jeg er glad for jeg valgte at tage uddannelsen via Feng Shui Master online. Inden jeg startede var jeg spændt på, hvordan det ville være at tage uddannelsen online, men Torbens måde at undervise og guide er så lærerig, varm og personlig, at man føler man har modtaget undervisning face to face, og jeg har virkelig været glad for samarbejdet.

 

De bedste hilsner Kathrine Feng Shui konsulent

bottom of page