top of page
Feng Shui betyder vind og vand
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
Torben Hecksher
Måske er det kun små blokeringer der skal fjernes, 
før din bolig bliver den oase du drømmer om.

CHECKUP er til dig, som har brug for min hjælp, til noget du er i gang med. F.eks. bedste farvevalg, korrekt møblering, valg af soveværelse, børneværelse, kontor, stue, hoveddøren, entreen, haven - eller hvad du tumler med :-) Konsultation: 30 min. 500 kr. og 45 min. 775 kr. som overføres med Mobil Pay til 28114209, eller overføres til bankkonto (se nederst på siden)

wahlgrenpernille

Har i dag haft en mega dejlig oplevelse. Vi (Kasper og jeg) skal i gang med en ny spændende rejse arbejdsmæssigt sammen de næste mange år. I dag fik vi så besøg af fengshuimaster Torben Hecksher fra @fengshuiinstituttet.dk som gennemgik energierne i vores lejlighed. Nu ved vi, hvor vi skal fokusere, for at give bedre muligheder for forskellige områder i vores liv. Fx lidenskab, fordybelse og kreativitet. Hvilke dele af lejligheden giver grobund for at ”så” vores ideer og hvor i lejligheden er godt for ”høsten”. Vores snak kom også ind på, at for at skabe bedre balance i hjemmet, skal Kasper have mere plads. Så Torben foreslog en stor ”flyder” af en lænestol, til netop Kasper. Den lænestol skal vi så på jagt efter… og Ifølge Torben skal den stå et helt særligt sted. Lige der hvor det fine gamle hjørneskab står. Spejlet er placeret helt rigtigt, men der må gerne være et til i stedet for skabet ved den nye lænestol…
Der hvor spejlet er i dag, skal der også være mere maskulint og noget metal i stedet for de tørrede blomster. Mit skrivebord står også helt forkert. Så vi får travlt med at flytte rundt de kommende dage.
Fortsættelse følger…

Om Feng Shui

Feng Shui er studiet i, hvordan mennesker interagerer med deres miljø og de energimønstre, det resulterer i. Din virkelighed er en afspejlning af Feng Shui flowet i din bolig og hos dig selv. Feng Shui tager sit udspring i ældgammel kinesisk filosofi og er en teori om, at indretning og arkitektur har til formål at skabe et harmonisk samspil mellem mennesker og deres omgivelser. Hvordan du bruger Feng Shui kan du læse i mine ebøger "Gode Energier - Tak!" og "RASK og RIG". De koster 99 kr. stk.

Hvid baggrund
Østerbrogade 134, 1th. 2100 København Ø, Danmark

Bank

Jeg glæder mig altid til at fortælle om Feng Shui, og de muligheder det åbner.

Kontakt mig endeligt, hvis du vil høre om, hvad jeg kan hjælpe dig med. Ring +45 28114209, eller skriv på chatten.

info@fengshumaster.dk

Let's stay connected.

 

Kontakt

bottom of page