Skærmbillede 2022-09-28 kl. 13.23.45.png
BOLIGTIPS

Overordnet set, er alle rum vigtige. Ikke mindst for dem, der opholder sig i rummene. Positiv energi, farver der passer, og indretning der tager hensyn til personerne, er derfor godt at have styr på.

ENTRÉ
Indgangspartier er vigtigt. Det er det første du møder - og den energi du tager med dig videre til det næste rum. Derfor bør den være positiv og glad. Godt med lys, ingen rod, fugt eller dårlig lugt. 


SOVEVÆRELSE
For at kunne opfylde soveværelsets mange formål, bør atmosfæren afspejle tryghed og velvære. Husk at sengen bør stå med hovedgærdet mod væggen, hvorfra du kan se døren.

BØRNEVÆRELSE
Børn skal trives og være glade, når de er på deres værelser.
Rod er OK, så længe det ikke er et irritationsmoment. Så bør der ryddes op. God søvn er vigtig, og sengen bør stå, så barnet kan se døren.
 
KØKKEN
Køkkenet er ofte sjælen i huset. Det er her vi hænger ud, og her børnene elsker at være, når de kommer hjem fra børnehave/skole. Farverne i køkkenet bør være optimistiske og glade.

STUE
Stuen er familiens samlingssted, ikke mindst om aftenen. TV, en god bog, spil, musik. Gør plads til det hele. Alle skal føle, at de er en del af familien. Lysegråt, sølv, svag rosa og lyserød er farver, som styrker sammenhold. 

TOILET & BAD
God udluftning. Det børe være rart at være der.
Blå, turkis og akvamarin er gode farver til rum med meget vand.