top of page

Ryd op i din krop

RYD OP I DIT ROD


KROPPEN


Universets energi kaldes Ch’i, og er fra naturens side positiv energiladet, fordi intet forhindrer den i at svæve frit og uhindret omkring.

Derfor er du omgivet af positiv energi når du er udenfor, og derfor føler du glæde, velvære og ro. Alt er i balance.

For al universel energi Chi´ gælder Karmaloven:


POSITIV AVLER POSITIV NEGATIV AVLER NEGATIV


Karmaloven gælder også, når du er hjemme. Kan Ch’i-en i din bolig svæve frit og uhindret omkring, er den positiv og smitter af på alt, hvad du foretager dig. Du er glad og lykkelig. Alt lykkes for dig.

Forhindres Ch’i en i at flyde frit, bliver den negativ ladet og spreder negativ energi, og det påvirker dig mentalt. Jo mere Ch’i en forhindres i sit naturlige flow, jo stærkere mærkes den negative effekt.

Negativ energi påvirker alt, hvad du foretager dig. Succes bliver til fiasko. Det bliver op ad bakke hele vejen. Jo længere du påvirkes jo værre bliver det.

ROD er negativ energi. Det inkluderer også fugt, em og ubehagelig kælderlugt. Det er som om den slags ikke særligt rare ting tiltrækker og fastholder Chi’ så den bliver negativ ladet. Derfor gælder det om at rydde op – hurtigst muligt!

Så også væk med alle former for fugt, em og i det hele taget alle former for vand i ubalance. Det kan medføre mange ubehagelige ting og påvirke helbredet. Rod er også alle former for stress.KROPPENS STRESS


Rod går hårdt ud over kroppen og helbredet. Reserverne tømmes lidt efter lidt. Organer og underorganer drænes for energi, og det går ud over ud over helbredet.MERIDIANBANERNE


Organer og underorganer er knyttet til 5-elementerne og dermed også underlagt cyklusreglerne. Derfor berører manglende energi på et organ/underorgan helt naturligt et eller flere af de øvrige organer eller underorganer pga cyklus-kædereaktionen. Det sker via meridianbanerne.

Hvordan 5-elementer, organer og underorganer hænger sammen, kan du se af de næste figurer. Du kan også se, hvordan det hele styres af de to cyklusregler.Cyklusreglerne:

Hvert element/organ/underorgan giver energi (med uret) til det næste, tager energi fra det forrige (mod uret). Destruerer energi hos det modstående element (det pilen peger på) og bliver selv destrueret af det andet modstående (pilen peger tilbage).STRESS


Har du stress, og det har sat sig på et af dine organer/underorganer, kan du ved at følge cyklusreglerne tilføre eller fjerne energi fra det pågældende organer/underorganer, og på denne måde genoprette kroppens naturlige balance. Det kan du bl.a. gøre ved hjælp af din kost. Du kan læse mere ved at klikke på linkene; 5-elementer, cyklusregler, helbred, krop og kost

Mit næste tip handler om, at rydde op i dit sind.På gensyn

Torben Hecksher fengshuimaster18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page