top of page

Hvad hvis der findes en skjult nøgle til at ændre dit liv og skabe et liv fyldt med positiv energi og velstand? Den nøgle hedder Feng Shui!


 


Skrevet af: Torben Hecksher

Publiceret i Sund Forskning 11. december 2023


Har du nogensinde undret dig over, hvorfor nogle mennesker synes at have en ubeskrivelig harmoni i deres liv? Svaret er, positiv Feng Shui balance, – den gamle kinesiske kunst at skabe balance og harmoni i dine omgivelser.

Men det går langt ud over bare at flytte møbler og dekorere rummet. Feng Shui handler om at forstå energiflowet, eller “chi”, og hvordan det påvirker dit helbred, din karriere, din kærlighed og meget mere.

Nedenfor ser du for eksempel hvordan dine organer styres af 5-elementreglerne. Det er de samme regler, der bestemmer harmonien i dit liv. Det er de dybere lag af Feng Shui-principperne vi undersøger og vise dig, hvordan du kan anvende dem for at forbedre din livskvalitet.

Feng Shui handler om mere end blot at arrangere møbler. Det handler om at forstå, hvordan din omgivende energi påvirker alle aspekter af dit liv. Fra at forbedre din sundhed og øge din karrieresucces til at tiltrække kærlighed og velstand – Feng Shui har potentiale til at ændre din virkelighed.

I figuren nedenfor kan du se organernes indbyrdes afhængighed af hinanden; Den” ydre cirkel” og den “indre stjerne”. Når alt er i energibalance fungerer systemet af sig selv og alt er godt – du er sund og rask.

Det er når der opstår en blokering, det går galt, og der er brug for Feng Shui hjælp til at bringe systemet tilbage på sporet igen. Organerne er knyttet hvert sit 5-element, og dermed hvert sit verdenshjørne.

Eksempelvis er lungerne knyttet til vest. Har du en ubalance i vestområdet i din bolig, kan det derfor berøre dit helbred, i form af astma, hoste, lungebetændelse, vejrtrækning osv. Derfor er din fengshui-balance særdeles vigtig.

Det kan du læse om i mine e-bøger: “Gode Energier – Tak!” og “Rask og Rig”. De koster 99 kr. På www.fengshuiinstituttet.dk kan du læse om vores konsultationer, e- Feng Shui bøger, gør-det-selv videoer, og tage det første skridt mod et liv i harmoni.




58 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page