top of page

Millionøser og feng shui

Kan Feng Shui skabe succes og gøre dig rig?

Af fengshuimaster Torben Hecksher 2009


JA!

Ved at kreere positiv energi omkring dig og sørge for, at du så ofte som muligt opholde dig i præcis de energier, der styrker dine formål; f.eks. job, indtjening, kreativitet, igangsætning, motivation, børnepasning, elskov, fertilitet, familiehygge, madlavning osv. Effekten er utrolig. Alt går op i en højere enhed, når energierne er i balance.

Penge er knyttet til 5-elementet træ. Derfor er det et must for vordende millionøser, at de omgiver sig med positiv træ-energi og opholder sig i træ-energien så meget som muligt. Jo længere ophold jo større påvirkning. Det er i den forbindelse vigtigt at huske, at også de øvrige energier (5-elementer) skal være i balance. Er din Hoveddør omgivet af positiv træ-energi vil dette øge dine millionøsemuligheder yderligere.

Træenergi står først og fremmest for optimisme, igangsætning, nye ideer, penge, motivation, kreativitet og kommunikation. Dens verdenshjørne er øst og sydøst, og årstiden er forår. Solopgang og tidlig morgen er dens tid på døgnet. Farven er grøn og alle grønne varianter, og dens form og facon er rektangulær. En attraktiv energi som tiltaler alle.


Planter og træer er pr. definition træenergi og det samme gælder ting fremstillet af træ, f.eks. tapet. Alt hvad der er grønt, og/eller har en rektangulær facon eller form, er træenergi. Og det er ligegyldigt om det drejer sig om så forskellige ting som frugter, møbler, glasvaser, malerier eller dine puder.

Hvad er feng shui?


Feng Shui er læren om energiernes påvirkning og indflydelse på menneskets tilværelse.

Kineserne opdagede for over 5000 år siden, at mennesket var under konstant påvirkning af energier. Universets energier og vores egne jordiske energier. De opfattede mennesket som en slags omvandrende antenne, konstant søgende efter signaler. Et evigt kredsløb, hvor positiv avler positiv og negativ avler negativ – kaldet KARMA-loven.


For at få styr på de mange forskellige former for energi opdelte kineserne energierne efter egenskaber og rubricerede dem i fem kategorier. Bedre kendt som 5-elementerne: Vand, træ, ild, jord og metal. Og det er de gamle kineseres viden om disse 5 elementer og deres indbyrdes relationer, Feng Shui Instituttet i dag benytter til at kontrollere energierne og genoprette positiv balance.

Feng Shui er med andre ord et spørgsmål om energier og deres tilstedeværelse omkring os, – eller måske mere rammende for tiden, manglende tilstedeværelse. Og alle aspekter af tilværelsen påvirkes heraf. Økonomi, ægteskab, fertilitet, familietrivsel, helbred, karriere, motivation, kreativitet, effektivitet, kærlighed, osv.


Alt er energi. Intet er konstant.


Der skulle gå mere end 5000 år, førend kinesernes teorier om at ”alt er energi” og ”intet er konstant” kunne bevises. Bl.a. Niels Bohr (atomfysik) og Albert Einstein (relativitetsteori) var med til at bekræfte teoriernes gyldighed.


Når energierne omkring os er positive og i fuldendt balance er vi lykkelige. Det er når de negativ energier tager overhånd og ustabiliteten indtræffer, at vi mærker alvoren, og berører altid de områder af tilværelsen, hvor ustabiliteten er størst. Det kan f.eks. være indtægter der pludseligt udebliver, eller job der mistes. Ubalance kan også medføre skilsmisse, sygdom og graviditetsproblemer. Hvor – og med hvilken styrke virkningerne viser sig, afgøres af ubalancens omfang.


Hvad kan Feng Shui Instituttet FSI gøre for dig?

Feng Shui Instituttet kan først og fremmet hjælpe med at kreere positiv energi omkring dig, med fokus på netop de energier, som tilgodeser dine ønsker og behov. For eksempel ønsket om at blive millionøse. Det kunne også være ønsket om at finde kærligheden, opnå familieforøgelse, fremme karrieren eller styrke familielivet.

Samtidigt kan vi rådgive dig med boligindretningen, så du får maksimal udnyttelse af energierne i boligens forskellige rum. Ved at opholde dig i boligens forskellige værelser, på rette tid og rette sted, opnår du maximalt udbytte af de forskellige energier.


Om Feng shui Instituttet

På vores hjemmeside kan du læse mere om FSI og feng shui. Her finder du også vores referenceliste, der inkluderer alt fra private hjem, store og små virksomheder, ambassader, kommuner og TV udsendelser. Du kan også læse om vore kurser, foredrag og work shops.


Hvordan kommer du videre?

Ønsker du at starte nytåret med positiv energi, og brænder du efter at gøre dine drømme til virkelighed, vil det være en god ide at kontakte FSI. Vi vil med glæde hjælpe dig, og hvis har du spørgsmål til artiklen besvarer vi også dem med glæde.


Venlig hilsen

Fengshuimaster


22 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page