top of page

Lyset – et varsel om forårets komme.Hvad er det lyset gør ved os?


ALT i universet er energi, og udbredes ved hjælp af elektromagnetiske svingninger på hver sin frekvens. Fælles for al energi gælder reglen om, at positiv energi tiltrækker positiv energi, og negativ energi tiltrækker negativ energi. Det er Karmaloven.Mennesket er også energi, og Karmaloven gælder derfor også for os.

Alle Universets forskellige energiformer strømmer til os fra alle verdenshjørner og påvirker os konstant med deres særpræg. Energierne fra de enkelte verdenshjørner er forskellige, og det mærker vi især i vores boliger og på vores arbejde.


Energi fra fx NORD påvirker os med ro, inderlighed, fordybelse og ømhed. De samme følelser vi oplever, når vi står overfor vand i større eller mindre mængder (havet, en stille skovsø, lyden fra en rislende kilde, osv). NORD-energien tilhører derfor 5-elementet VAND. Energien er desuden knyttet til årstiden vinter og natten som tid på døgnet.


FORÅRET Energi fra ØST medbringer optimisme, glæde, forventning, inspiration og iværksættertrang, og det er netop den energi vi mærker i disse måneder.


Energien tilhører 5-elementet TRÆ, og tid på året er forår, og morgen er tid på døgnet. TRÆ-energien er så skøn og livsbekræftende, at den hvert forår hensætter mennesker, dyr, fugle og fisk i en forventningsfuld rus. Og alle vækster går forårsamok.


Det er derfor nu, du skal udnytte TRÆ-energiens magi og føre dine nye tanker og ideer ud i livet.


Så på med vanten og kom igang, hvad enten det drejer sig om at stifte familie, købe ny bolig, udvide firmaet, skifte job osv. Energierne er med dig i disse måneder.


Vil du vide mere om de forskellige energier og deres tilknytning til 5-elementerne, så klik her.


Har du lyst til at uddanne dig som feng shui konsulent, giver vi dig hele 3 muligheder at vælge imellem. Klik på linket, og læs mere om de tre uddannelsesforløb og de forskellige priser og tidsforløb.


Savner du en kæreste at dele foråret med, skulle du konsultere “Den Magiske Vase ®”. Det virker faktisk – og koster kun 200 kr. “Den Magiske Vase®”


Kære læser nyd foråret og udnyt de vidunderlige muligheder TRÆ-energien giver dig. Og glem ikke, at positiv skaber positiv 🙂Torben Hecksher Feng Shui Master

21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page