top of page

Lyset – et varsel om forårets komme.

Opdateret: 24. feb.


Nu mærker vi, hvad lyset gør ved os.

FORÅRET er træ-energi. Energien hersker i ØST og SØ og påvirker os med optimisme, glæde, forventning, inspiration, iværksættertrang og lyst til at kommunikere. Det er netop, hvad vi kommer til at mærke de kommende måneder. TRÆ-energien er livsbekræftende og hensætter hvert forår mennesker, dyr, fugle og fisk i en forventningsfuld rus. Og alle vækster går forårsamok. Derfor er det i de kommende måneder, du skal føre dine nye tanker og ideer ud i livet. Så på med vanten og kom igang. Hvad enten det drejer sig om at stifte familie, købe ny bolig, udvide firmaet, skifte job osv. Energierne er med dig.

Vil du vide mere om CH'I og dens mange ansigter og tilknytning til 5-elementerne, så læs min ebog Gode Energier - Tak! Den kan købes for 99 kr. her. Har du lyst til at uddanne dig som feng shui konsulent, giver vi dig hele 3 muligheder at vælge imellem. Klik på linket, og læs mere om de tre uddannelsesforløb og de forskellige priser og tidsforløb. Savner du en kæreste at dele foråret med, skulle du konsultere “Den Magiske Vase ®”. Det virker faktisk – og koster 150 kr. “Den Magiske Vase®”

Kære læser nyd foråret og udnyt de vidunderlige muligheder TRÆ-energien giver dig. Og glem ikke, at positiv skaber positiv Torben Hecksher Feng Shui Master

57 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page