top of page

10 veje til bedre søvn

Opdateret: 21. jan. 2023


Placer din seng med hovedgærdet op mod en fast væg og med frit udsyn til rummets døre og vinduer. Det giver dig tryghed og en god søvn.


Invester i en god madras og en solid seng med hovedgærde, da det giver yderligere støtte. Dit valg af seng og madras er altafgørende fort nattesøvnen.


Undgå TV, computere og andre forstyrrende elementer i soveværelset. Det skal være en oase, – et roligt stressfrit sted, fri for dagligdagens øvrige aktiviteter.


Mal dit soveværelse i blide sanselige farver, så rummet bliver varmt og romantisk, et ideelt sted til søvn og kærlighed.

Omgiv dig kun med ting i soveværelset du holder af og kan lide at se på.


Anvend bløde naturstoffer til både gardiner og sengelinned. Gerne i naturfarve nuancer.


Hold orden og undgå rod i dit soveværelse. Også under sengen, som gerne må være hævet min. 25-30 cm over gulvet, så soveværelsets energier kan flyde frit omkring.


Soveværelset bør være mørkt om natten. Det giver dig den bedste søvn, udrensning og opladning af kroppen, så du næste morgen vågner op fyldt med positiv energi – parat til en ny dag.


Sov ikke under eller i nærheden af et vindue, og heller ikke imellem vinduet og døren. Det skaber utryghed og gør søvnen urolig og let.


Undgå elektriske felter over og under sengen. De forstyrrer din nattesøvn, og kan i værste fald skade dig.

42 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page