top of page
mig 3.png

E-bøger

Kapitel til download

Kapitel 2.
Gode energier - Tak!

Gode energier - Tak!

Til dig der ønsker harmoni mellem dig og din bolig

Bogen giver et godt indblik i, hvad Feng Shui handler om, og hvorfor det har indflydelse på dig og din hverdag. Hvordan kineserne ved hjælp af observationer, nysgerrighed og stædighed lykkedes med at sætte formel (5-elementerne) på teorierne om, at alt er energ, intet er konstant og magnetisme influerer på mennesker.

 

Bogen er fyldt med gode råd, og oplevelser fra mine mange konsultationer. En e-bog til dig, der ønsker et liv i balance i en bolig, hvor dine drømme kan blive til virkelighed​. Fyldt med eksempler og brugbare skemaer.

KØB HER

gode energier - tak! forside billede.png

Rask og Rig

Til dig der ønsker balance i livet

Men succes er først rigtig interessant, hvis du er istand til at nyde den. Når du er sund og rask. Denne bog handler om Feng Shui generelt, men koncentrerer sig yderligere om sammanhængen mellem Feng Shui, krop, organer, kost og 5-elementerne. I skemaform kan du se, hvilke organer du skal koncentrere dig om, når der opstår et problem. Hvad du skal spise, og hvad du bør undgå. Om sammenhæng mellem dig, din krop, dit helbred, din bolig, verdenshjørnernes betydning, og mange andre ting.

En god e-bog, når du har brug for at forebygge eller helbrede ubalance i kroppen.

KØB HER

e-bog RASK & RIG.png
bottom of page